Световната премиера на първия филм с Кевин Спейси след оправдаването му

...
Световната премиера на първия филм с Кевин Спейси след оправдаването му
Коментари Харесай

Въпреки оправдателната присъда, кино в Лондон отмени новия филм с Кевин Спейси

Световната премиера на първия филм с Кевин Спейси след оправдаването му по обвинявания в полово посягане - " Контрол ", претърпя засечка, откакто киносалон в Лондон оттегли предложението си да бъде неин домакин заради присъединяване на артиста в нискобюджетния уелски трилър, съобщи " Върайъти ". 

Киносалонът " Принц Чарлз ", който подкрепя самостоятелното кино, отхвърля да е хазаин на премиерата, откакто получава информация за ролята на Спейси във кино лентата.

Двукратният притежател на " Оскар ", който беше оправдан по обвиняванията в полово посягане по време на правосъден развой в Лондон през юли, в " Контрол " не се появява на екрана. Спейси взе участие единствено с гласа си, който се чува в телефонните диалози с вътрешната министърка Стела Симънс, изиграна от уелската актриса Лорън Меткалф. 

" Имаме проблем. С опрощение би трябвало да ви осведомявам, че отменихме уговорката си с вас ", написа предходната седмица шефът на незавимисия киносалон Грег Лин в имейл до Меткалф, която е и продуцентка на кино лентата. 

Лин споделя още, че със чиновниците му са били " ужасени ", че името на киносалона се загатва в едно изречение с премиерата на първия филм на Кевин Спейси след оправдателната му присъда. 

Представител на Лорън Меткалф е споделил за " Върайъти ", че по-малко от 24 час след отхвърли на киносалона " Принц Чарлз " е уредено друго кино да бъде хазаин на международната премиера на " Контрол ".

" Въпреки че за малко бяхме разочаровани, намерихме доста по-добро и уместно място, което на драго сърце ще одобри събитието. Считаме въпроса за завършен ", сподели представителят на актрисата и продуцентка.

" Кевин Спейси е потвърдил невинността си във всяка правосъдна зала, в която се е явявал. Всеки правосъден заседател, който е разгледал доказателствата против него, единомислещо е отхвърлил подправените обвинявания. Решението на " Принц Чарлз " да цензурира вълнуващия нов план на Кевин е повече от разочароващо. То отхвърля правния развой на две страни и пренебрегва неопровержимите доказателства за невинността му ", сподели на собствен ред юристът на артиста.

От кино " Принц Чарлз " не са дали отговор незабавно на молбата на " Върайъти " за коментар. 

След като Спейси беше оправдан по всички обвинявания след четириседмичен развой в Лондон, режисьорът на " Контрол " Джийн Фалейз сподели пред изданието: " Не скърбя, че избрах Кевин, и бих го направил още веднъж и още веднъж ". 

" Контрол " излиза на екран в Съединени американски щати и Англия на 15 декември.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР